2014-08-21

Purjehtimassa

Yksi tämän kesän mahtavimmista asioista oli elämäni ensimmäinen kerta purjehtimassa. Kolmen päivän matka Vuosaaresta Suomenlinnan kautta Gåsgrundin saarelle ja takaisin oli upeinta mitä olen pitkään aikaan kokenut. Matkalla ei ollut kiire määränpäähän vaan elettiin hetkessä ja nautittiin. Meri-ilma teki hyvää mielelle ja sielulle
























11 kommenttia:

  1. W A U! Mäkin haluan kuvata tollasia :)!! Muutenkin kivat nää värit! Ehdoton suosikki oli viides kuva!

    Käytitkö näissä 18-200mm putkea? Millä teit noi kuvaparit/kollaasit?

    VastaaPoista
  2. Kiitos vain! Linssi on 50mm 1.8 ja kollaasit photoshopissa :)

    VastaaPoista
  3. Hei tosi kivoja kuvia sulla! Tykkään varsinkin sun tyylistä kuvata :)! Ootko kokeillu kuvaamista eri näkökulmista? esim tällä tavalla

    http://sosolifestyle.blogspot.fi/2014/09/photography-different-perspectives.html

    VastaaPoista
  4. Sattuipa silmään tämä sun blogi kun lueskelin valokuvausaiheisia juttuja. Tosi mahtavia kuvia ja mun silmää miellytti erityisesti nää uusimmat meriaiheiset valokuvat. Oon tällä hetkellä hurahtanut merellisiin juttuihin ihan koko elämänalueella :D

    VastaaPoista
  5. Löysin sattumalta tässä sun blogin ja täytyy sanoa että rakastuin! Tosi ihania kuvia. Oot tosi taitava valokuvaamaan :)

    Itsekkin tykkään kuvaamisesta ja pidän myös blogia jos yhtään kiinnostaa
    mysticalphotographer.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Hyvää kuvaa!! :-) Aikas tasaista niin hyvässä kuin jopa vähän huonossakin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Taavi! :) Tuo tasaisuus on ollu vähän ristinä viime aikoina ja tällä hetkellä on vähän innostuksen puutetta kuvauksen suhteen ku tuntuu että junnaa paikallaan. Vaikkakin luonnosvihkoon on kertyny kaikkea tosi erityyppistä ideaa. Katsotaan millon tulee oikee hetki testailla uutta :)

      Poista
  7. moikka :)
    Löysin sun blogin just äsken ja jäin koukkuun, mutta halusin kysyä sulta että millasta bloggaaminen on. Oon aatellu jo pitkään alottavani bloggaamisen, mutta oon vielä epävarma. Iten kans haluaisin alottaa kirjottaan valokuvausblogia kun on tullun viime vuosien aikana niin hyvää palautetta omista kuvista ja viime vuonna pitämästäni valokuvausnäyttelystä. Oisko sulla jotain vinkkejä/ohjeita alottamiseen?

    P.S. sun kuvat on ihan mielettömän upeita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Emmi! Kiitos viestistä, mukava saada palautetta :) Ehdottomasti kannattaa kokeilla blogin pitämistä jos yhtään tuntuu siltä! Sulla on varmasti hienoja kuvia ja kyse on vaan siitä haluaako laittaa niitä näytille. Itse perustin blogin joskus ihan vaan itelleni enkä oo sitä mitenkää mainostanu ku se on riittäny mulle että se on, totta kai kiva saada sillon tällön palautetta. Onhan tämä mulla ollu jo monta vuotta enkä oo ollu juuri missään vaiheessa kovin aktiivinen päivittämään tai seurailemaan muita blogeja ja nykyäänkin tulee tosi harvoin laitettua uutta kuvaa mut en oo ottanu siitäkään stressiä. Tällä hetkellä aika kuluu lähinnä seuraten instagramia, tumblria ja pinterestiä ku siellä on niin herkullista materiaalia :) Että en osaa niin kauheesti kertoo tästä blogimaailmasta. Tärkeintä ois kuitenki mun mielestä tehä mahdollisimman omannäköinen ja aito sivusto mikä kertoo susta. Ehkä sitä voi miettiä että tekeekö kuvapäiväkirjatyyppisesti usein postauksia tai vain parhaita paloja mutta harvemmin vai teematyyppisiä päivityksiä vai ehkä koko blogi yhdestä aihealueesta, mahdollisuuksia on niin monia. Tää blogger on minusta ollu ihan hyvä alusta. Onnea matkaan! :)

      Poista
    2. Mua siis lähinnä kiinnostaa hienot kuvat mutta ei niinkään se kaikki muu mikä bloggaamiseen liittyy. En oo aktiivinen kommentoimaan tai keskusteleen tuolla blogimaailmassa mutta semmonen on tietysti eduksi kun pitää huolta seuraajistaa ja haluaa tutustua uusiin ihmisiin ja oppia muilta! :)

      Poista